Unika vielsesringe

Unikke vielsesringe til den store dag – og resten af livet!

Denne side er til dig og jer, der ønsker noget helt specielt af jeres vielsesringe.

Her er ingen standardringe. Hvert eneste sæt vielsesringe laves på bestilling og efter jeres ønsker. Dét er unika ringe!

Herunder et par eksempler på, hvor unikke og forskellige vi mennesker er – og hvor unikke og forskellige de perfekte vielsesringe kan blive! ❤️

Læs meget mere HER.

Bestil i god tid!

BOOK DESIGN-MØDE

100% personligt design!

Designmøde

En bryllupspakke indeholder altid to designmøder. Det første møde er gratis og uforpligtende: Vi taler om jeres ønsker og drømme. Tager mål. Laver et par regnestykker. Ser hinanden lidt an. Personlige og unikke vielsesringe - måske endda med egne, uerstattelige materialer - er både et stort arbejde og en tillidssag. Derfor er det vigtigt, at kemien imellem os er i orden.

Korrekt ringmål

En vielsesring skal holde hele livet. Og du skal kunne holde ud at gå med den. Derfor er det utroligt vigtigt, at vi får taget det korrekte ringmål, og der sker som regel altid i forbindelse med 1. designmøde. Når vi mødes igen til 2. designmøde, har jeg lavet et sæt matrixringe til jer i sølv, som I skal prøve. Der kan ind imellem være stor forskel på, hvordan ringmåleren føltes ved måltagning - og så de ringe, vi har designet til jer. Ved at lave prøveringe i sølv først, kan vi fange eventuelle justeringer, inden de færdige vielsesringe laves i guld, isættes sten m.m.

Vielsesringe med eget guld

Flere og flere ønsker at få lavet vielsesringe med eget guld. Dels giver det rigtigt god mening fx at lade familiens guld gå i arv til nye generationer. Dels er der rigtigt mange penge at spare. Kan I selv levere alt guldet til jeres vielsesringe, sparer I hele materialeprisen og skal kun betale for selve arbejdet med ringene. Der kan dog opstå uforudsete problemer med eget guld, navnlig udenlandsk, men jeg rådgiver altid i hvert enkelt tilfælde. Det guld, der bliver til overs, kan I vælge enten at få udleveret, eller I kan bruge det som delvis betaling for ringene. Jeg betaler dagskurs for brugt guld.

Vielsesringe med egne sten

Har I ædelsten fra gamle smykker, kan det i mange tilfælde betale sig at genbruge dem i jeres vielsesringe, og det giver rigtigt god mening. Ligesom med brugt guld kan der dog vise sig at være skjulte skader e.lign. på sten, der tidligere har været indfattet. Skulle dette vise sig, hjælper jeg naturligvis med at finde et passende alternativ; men der ydes ikke erstatning for skader på brugte sten.

Matrix-ringe

En bryllupspakke indeholder altid to designmøder: På det 1. designmøde tager vi mål og designer ringene i fællesskab. På det 2. designmøde skal I prøve de matrix-ringe, jeg har lavet til jer i sølv. De er fremstillet efter de mål og anvisninger, vi fandt frem til på 1. designmøde. Men det er vigtigt, at størrelsen også føles rigtig i netop jeres, unikke design - og at vi får fanget eventuelle justeringer, inden de færdige ringe laves i guld. Har I ikke mulighed for at møde op til 2. designmøde, sendes ringene til jer til hjemmeprøvning.

Unikt og personligt design

Alle smykker fra mit værksted er ægte unika: Det findes kun ét eksemplar af hver. Det gælder naturligvis også de vielsesringe, jeg laver: Jeres vielsesringe bliver fremstillet i et 100% personligt design, der passer til netop jer, jeres ønsker og jeres historie. Om I ønsker sølv eller guld, gør ingen forskel. Om I bruger 8.000 kr. eller 80.000 kr. er underordnet. Det eneste, der betyder noget, er, at ringene er jeres - og lige så unikke som jer!

Håndgravering

Langt fra alle ønsker gravering af deres ringe. Men nogen gør, og jeg tilbyder noget så old school som ægte håndgravering af jeres ringe. Dette forudsætter dog, at ringskinnen er minimum 5mm bred. Ønskes i stedet maskingravering, kan dette udføres i enhver guldsmedeforretning. Husk at beregne ekstra leveringstid, hvis I skal have ringene maskingraveret af 2. part inden brylluppet.

Leveringstid

At få designet og fremstillet et par håndlavede, unikke vielsesringe er en smuk og spændende proces. Og det tager tid. Beregn 2 måneder fra det 1. designmøde til den endelige aflevering af de færdige ringe - og gerne lidt mere. Husk, at jeres unikke vielsesringe aldrig har været lavet før (og heller aldrig bliver lavet igen) - og at hver eneste lille del skal laves helt fra bunden. Gode ting tager tid. Men er også værd at vente på.

Ingen økonomiske øverraskelser

Det 1. designmøde er gratis og desuden uforpligtende for begge parter. Vi skal være enige om at arbejde sammen om jeres ringe - ellers går det ikke. Men hvis 1. møde går godt, og I beslutter at lade mig lave jeres vielsesringe, ja så aftaler vi 2. designmøde med det samme. I betaler desuden et depositum på 5.000 kr. for det videre arbejde. Det dækker hele forløbet med fremstilling af to ringe (uden sten o.lign.). Merpris for indfatninger, gravering samt eventuelle materialer (guld, sølv m.m.) afregnes først senere, men I får allerede fra starten en helt fast pris på de færdige ringe alt inklusiv.

Reklamationsret

Jeg modtager ikke reklamationer over ægtefællen. 🙂
Men I har naturligvis 24 måneders reklamationsret på ringene. Eneste undtagelse fra reklamationsretten er: eget guld, egne sten m.v. Da der er tale om 100% unikke og personligt tilpassede smykker, er der heller ikke bytteret på ringene.