Handelsbetingelser

Generelle oplysninger

HAUTE NATURE ®
v/Christina Rantil Smith
Enkeltmandsvirksomhed
Cvr 29680243

Værksted: Baldersvej 12, 8850 Bjerringbro

Åbent Værksted hver mandag kl. 10-16.
Træffes desuden på værkstedet efter aftale.

Email: mail@christina-smith.dk
Telefon: +45 30955153

 

BESTILLING

Bestilling/køb foregår via webshoppen www.christina-smith.dk eller ved personlig henvendelse.

Alle webordrer bekræftes automatisk med det samme. Ordrebekræftelse sendes til den mailadresse, du har angivet ved check-out.

Ved bestilling af smykker med egne smykkematerialer skal disse sendes til:

HAUTE NATURE ®
v/Christina Smith
Volshøjvej 19
DK-8850 Bjerringbro

NB! Fremsendte smykker/smykkedele, hestehår m.v. uden ordreafgivelse opbevares i 3 måneder. Såfremt der ikke foreligger bestilling/betaling indenfor denne frist, vil de fremsendte effekter blive bortskaffet.

BETALING

Al handel sker mod forudbetaling.

1) BETALINGSKORT / MOBILEPAY ONLINE

2) BANKOVERFØRSEL (kun v/faktura)
Jyske Bank: 7845-0001353938
IBAN: DK5078450001353938
SWIFT: JYBADKKK

Bemærk: Vælger du bankoverførsel som betalingsform er du ikke dækket af indsigelsesordningen. Vælger du denne betalingsform skal vi have modtaget beløbet, inden vi afsender varen.  

FORSENDELSE

Smykker sendes til Danmark, Norge samt hele EU

Alle smykker sendes som pakkepost med forsikring. Alle forsendelser kan følges online med Track-Trace nummer.

Færdige smykker: Afsendes altid indenfor max. 72 timer. 

Specialfremstillede smykker: Den aktuelle leveringstid på bestillinger vil til enhver tid fremgå tydeligt i webshoppen forud for bestilling.  Leveringstiden vil ligeledes fremgå af ordrebekræftelsen.

Prisen for forsendelse afhænger af modtagerland: DKK 46,00-345,00 inkl. 25% moms. Din fragtpris fremgår tydeligt, når du er klar til at bestille, og inden du betaler.

Særligt vedr. forsendelse til NORGE

Da Norge ikke er medlem af EU, behandles salg fra Danmark til Norge som eksport: HAUTE NATURE ® v/Christina Rantil Smith er eksportregistreret og har adskillige norske kunder. 

Ved forsendelse til Norge sørger HAUTE NATURE ® v/Christina Rantil Smith for alle nødvendige papirer samt opkrævning af fortoldningsgebyr. 

Efter modtagelse af varen opkræves kunden norsk MBA/moms (25%). Til gengæld refunderes den danske moms (25%). 

HVIS DU FORTRYDER

Som webkunde hos www.christina-smith.dk har du 14 dages fortrydelsesret.

Hvis du fortryder, skal du give meddelelse til mail@christina-smith.dk eller ved at benytte standardfortrydelsesformularen. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. 

Fortrydelsesret vs. returret

Vær opmærksom på den vigtige forskel på fortrydelsesret og returret! Ifølge Forbrugeraftaleloven § 18 stk. 4 gælder den almindelige returret nemlig ikke, når det handler om individuelt tilpassede og/eller bearbejdede produkter – herunder smykker lavet på bestilling og efter mål. Du kan heller ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af din bestilling.

Alle modeller i webshoppen er omhyggeligt beskrevet og fotodokumenteret fra flere forskellige vinkler. Du får præcis dén model, du bestiller – men i den sammensætning og af de materialer, du bestiller, og efter netop dine mål.  Er du i tvivl, eller har du spørgsmål, før du bestiller, bedes du kontakte Christina Smith på e-mail mail@christina-smith.dk.

Returnering

Du skal sende din vare retur til os uden unødig forsinkelse, og senest 14 dage efter du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med varens returforsendelse. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug.

Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Hvis du fortryder, skal varen sendes til:

HAUTE NATURE ®
v/Christina Smith
Volshøjvej 19
DK-8850 Bjerringbro

Du kan også fortryde købet ved at give tydelig meddelelse og aflevere den personligt på ovenstående adresse.

HAUTE NATURE ® modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

Særligt vedr. KURSER

Undtaget fra fortrydelsesretten er levering af tjenesteydelser i forbindelse med fritidstilbud, når det følger af aftalen, på hvilken dato eller inden for hvilken bestemt periode den pågældende tjenesteydelse skal udføres. Med andre ord, kan tilmelding til kurser på www.christina-smith.dk ikke fortrydes, da der er en fastsat dato og tidspunkt.

Særligt vedr. SPECIALFREMSTILLEDE SMYKKER

Ifølge Forbrugeraftaleloven § 18 stk. 4 gælder den almindelige returret ikke, når det handler om specialfremstillede, individuelt tilpassede og/eller bearbejdede smykker. Med andre ord, kan specialfremstillede smykker lavet efter mål ikke fortrydes/returneres.

REKLAMATION

Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse på varekøb.

Når du handler hos os som forbruger, har du 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd

Hvis du opdager en fejl ved dit smykke, skal du klage inden for rimelig tid. Hvis du venter for længe, kan du miste din ret til at få fejlen afhjulpet. Hvis du klager inden for to måneder, fra du opdager fejlen, er det altid inden for rimelig tid.

Hvis smykket er blevet skadet under transporten, opfordrer vi til, at du klager med det samme; tag gerne et billede straks med dit mobilkamera.

Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Varen sendes til:

HAUTE NATURE ®
v/Christina Rantil Smith
Volshøjvej 19
DK-8850 Bjerringbro

Ved reklamation vedlægges kopi af ordrebekræftelse/faktura samt en beskrivelse af fejl og mangler.

HAUTE NATURE ® modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

PERSONDATAPOLITIK

For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger, når du handler:

Navn, adresse, tlf.nr. og e-mailadresse.

Vi registrerer dine personoplysninger for at kunne levere varen til dig. Dine oplysninger videregives ikke. Naturligvis.

Personoplysningerne registreres hos HAUTE NATURE ® og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Den dataansvarlige på www.christina-smith.dk er ejer og indehaver af HAUTE NATURE ®: Christina Rantil Smith.

Som registreret hos HAUTE NATURE ®  har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til: mail@christina-smith.dk.

KLAGEMULIGHEDER

Hvis du vil klage over dit køb på www.christina-smith.dk, skal du rette henvendelse til ejer og indehaver af HAUTE NATURE ®: Christina Rantil Smith. Hvis det ikke lykkes at finde en løsning, kan du indgive en klage til relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt. Du kan indgive en klage til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning, Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg: www.forbrug.dk

Er du forbruger med bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her: http://ec.europa.eu/odr. Ved indgivelse af klage skal du angive følgende e-mail adresse: mail@christina-smith.dk på HAUTE NATURE.

 

Sidst revideret: 28. Maj 2019

Luk menu
×

Kurv